Acest site este infiintat in cadrul finantarii nerambursabile din Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013,
POSDRU 173/6.1/S/147891 pentru implementarea proiectului intitulat S.E.S. - Start in economie sociala.

"Impreuna cu dumneavoastra putem gasi cele mai bune variante de produse pentru a satisface nevoile angajatilor/clientilor dumneavoastra".

Cateva din principalele avantaje care stau la baza conceptului Local Vending SRL sunt: flexibilitatea, diversitatea si disponibilitatea.

Noi nu dorim sa le impunem clientilor ce cafea sa consume si ni se pare firesc sa le lasam libertatea de a alege ceea ce isi doresc. Din acest motiv, va punem la dispozitie o diversitate de brand-uri cu renume, sortimente de cafea si de bauturi calde deosebite din care puteti alege pentru a va crea un meniu de bauturi personalizat. Vestea si mai buna este, ca in orice moment, puteti opta pentru schimbarea acestuia, ori de cate ori doriti.

Suntem aproape siguri, ca nici un alt operator de automate de cafea din Romania, nu va poate pune la dispozitie un numar atat de mare de variante din care sa puteti alege. Prin urmare, aceasta este oportunitatea dumneavoastra, de a opta pentru varietate. Poate ca astfel veti reusi sa multumiti pe toata lumea. Dumneavoastra ce credeti?

Lavazza – un brand-simbol al espresso-ului italian, o cafea cu o traditie de peste un secol. O varietate de blend-uri preparate dupa o reteta unica. Lavazza poate fi solutia potrivita pentru automatul de cafea amplasat in locatia dumneavoastra.

Jacobs – o marca binecunoscuta si foarte apreciata atat de consumatorii din Romania, cat si de cei de pe mapamond. Este o alegere excelenta pentru clientii care apreciaza cafeaua cu aroma deosebita si este ideala pentru expresorul dumneavoastra de la birou.

Miko – o marca belgiana cu traditie care dateaza inca din anul 1858, mai putin cunoscuta in Romania, dar foarte apreciata in occident, cu un portofoliu impresionant de produse si cu blend-uri dezvoltate special pentru consumatorii din Europa de Est in urma unor studii de specialitate. Miko se adreseaza atat clientilor cu un buget redus, dar care nu vor totusi sa faca rabat de la calitate, cat si celor care isi doresc produse de calitate Premium.

Puro – un brand al companiei Miko, este o cafea organica, extrem de apreciata de consumatorii de produse bio. Disponibila in mai multe sortimente, Puro se remarca prin calitatea desavarsita si prin faptul ca este un produs 100% natural.

Kimbo – de peste 50 de ani, cafeaua Kimbo ii incanta cu fiecare ocazie, pe consumatorii sai. Un gust deosebit, o aroma inconfundabila si o traditie napoletana. Acestea sunt elementele care definesc marca Kimbo. Dispunand de o gama variata de sortimente, Kimbo este gata sa satisfaca capriciile oricarui client. Acum aveti ocazia de a servi aceasta cafea chiar din automatul amplasat in locatia dumneavoastra.

 
 

SC LOCAL VENDING SRL este o companie comerciala ce are ca obiectiv principal de activitate distributia de bauturi calde, cafea si gustari prin intermediul automatelor de tip vending.

Aparatura noua, de ultima generatie, va satisface gusturile si nevoile si celui mai pretentios client.

 

Contact

DETALII CONTACT: razvan.botezatu@yahoo.com
Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 153, Rosu, Ilfov
Tel: 0724255526