Acest site este infiintat in cadrul finantarii nerambursabile din Programul OperaĊ£ional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013,
POSDRU 173/6.1/S/147891 pentru implementarea proiectului intitulat S.E.S. - Start in economie sociala.

"Impreuna cu dumneavoastra putem gasi cele mai bune variante de produse pentru a satisface nevoile angajatilor/clientilor dumneavoastra".

Doriti o oferta? Aveti nevoie de mai multe informatii, despre un anumit produs/serviciu? Aveti un proiect special care necesita asistenta specializata? Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic sau sa completati formularul de mai jos si un consultant Local Vending va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Aveti nevoie de mai multe informatii? Cautati un anumit model de aparat? Doriti instalare rapida? Reduceri si Discounturi? Echipa noastra este disponibila pentru a va oferi mai multe informatii pe email la adresa razvan.botezatu@yahoo.com sau la numarul de telefon: 0724255526.

 
 

SC LOCAL VENDING SRL este o companie comerciala ce are ca obiectiv principal de activitate distributia de bauturi calde, cafea si gustari prin intermediul automatelor de tip vending.

Aparatura noua, de ultima generatie, va satisface gusturile si nevoile si celui mai pretentios client.

 

Contact

DETALII CONTACT: razvan.botezatu@yahoo.com
Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 153, Rosu, Ilfov
Tel: 0724255526