Acest site este infiintat in cadrul finantarii nerambursabile din Programul OperaĊ£ional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013,
POSDRU 173/6.1/S/147891 pentru implementarea proiectului intitulat S.E.S. - Start in economie sociala.

"Impreuna cu dumneavoastra putem gasi cele mai bune variante de produse pentru a satisface nevoile angajatilor/clientilor dumneavoastra".

Flexibilitatea reprezinta un element-cheie in stabilirea relatiei de colaborare cu partenerii nostri. LOCAL VENDING va ofera intotdeauna solutiile de care aveti nevoie.

Echipamentele noastre se vor instala gratuit in locatiile dumneavoastra in regim de comodat. In functie de estimarile legate de consum, vom selecta impreuna aparatele potrivite. Dumneavoastra veti plati doar produsele.

Puteti opta pentru varianta in care fiecare utilizator plateste pentru bautura sa, sau puteti subventiona total sau partial costul acestora. In functie de conditiile specifice fiecarui client, impreuna cu un reprezenant de-al nostru, de vanzari, veti agrea tipul de contract care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Pretul bauturilor variaza in functie de brand-ul si sortimentul de cafea pe care il solicitati. In cazul automatelor vending pentru bauturi racoritoare si snacks-uri, pretul acestor produse se situeaza la nivelul celor dintr-un mini-market.

LOCAL VENDING va ofera cateva sfaturi utile legate de costuri:

De obicei, clientii care nu sunt foarte familiarizati cu serviciile vending, au tendinta de a-si concentra toata atentia asupra costului per produs, sau asupra duratei contractului. Sigur, acesti factori trebuie luati in calcul, dar trebuie sa tineti cont si de alte aspecte pentru a avea o imagine clara, de ansamblu, a costurilor pe care le aveti in prezent.

1. Time is Money

- Ganditi-va la timpul pierdut de persoanele care isi prepara singure cafeaua sau sandwich-ul in timp ce sunt la birou. Ganditi-va la timpul pierdut de persoanele care trebuie sa se deplaseze in timpul orelor de program pana la cel mai apropiat chiosc pentru a-si cumpara un suc sau alte produse de care au nevoie. Luati costul mediu pe ora al acestor angajati (salarii, asigurari, beneficii, taxe, impozite etc.) si calculati ce inseamna acest timp pierdut, in bani. Apoi, impartiti aceasta suma la numarul de bauturi/produse consumate si veti constata care este adevaratul cost al acestora.

- Luati in calcul timpul pierdut de persoanale care se ocupa de logistica si care trebuie sa procure cafea, lapte, zahar si alte produse, pentru consum intern dar si pentru protcol. Se intampla uneori sa constate ca un anumit produs tocmai s-a terminat si trebuie sa efectueze din nou aprovizionarea.

- Luati in calcul timpul consumat cu spalarea canilor, cestilor, farfuriilor si in general cu curatenia bucatariei.

2. Ingrediente

- Luati in calcul ingredientele pe care le cumparati in prezent si impartiti costul acestora la numarul de produse obtinute din acestea.

3. Echipamente

- Masini de spalat vase, ustensile de bucatarie, cesti, pahare etc., care este costul anual al acestora?

La toate acestea se mai adauga si elementele intangibile:

- Corelatia dintre confort si eficienta. Aceste servicii vending pot contribui la starea de confort a angajatilor dumneavoastra, iar acestia vor avea mai multa energie.

- Stim cu totii foarte bine, ca mediul in care lucreaza angajatii, la fel ca si bunastarea lor, contribuie decisiv la succesul unei companii. O solutie vending le va demonstra angajatilor ca ii pretuiti.

Calculand adevaratele costuri, puteti face o evaluare corecta. Pentru ca LOCAL VENDING va ofera o bautura calda in mai putin de 30 de secunde, o bautura racoritoare sau un sandwich in mai putin de 10 secunde, noi credem ca veti avea o surpriza placuta atunci cand veti calcula adevaratul cost al produselor oferite prin intermediul automatelor noastre.

Sunteti gata sa aflati costurile produselor noastre?


Apelati Servicul Relatii Clienti, la numarul de telefon 0743301229 sau la adresa de email office@localvending.ro

 
 

SC LOCAL VENDING SRL este o companie comerciala ce are ca obiectiv principal de activitate distributia de bauturi calde, cafea si gustari prin intermediul automatelor de tip vending.

Aparatura noua, de ultima generatie, va satisface gusturile si nevoile si celui mai pretentios client.

 

Contact

DETALII CONTACT: razvan.botezatu@yahoo.com
Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 153, Rosu, Ilfov
Tel: 0724255526