Acest site este infiintat in cadrul finantarii nerambursabile din Programul OperaĊ£ional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013,
POSDRU 173/6.1/S/147891 pentru implementarea proiectului intitulat S.E.S. - Start in economie sociala.

"Impreuna cu dumneavoastra putem gasi cele mai bune variante de produse pentru a satisface nevoile angajatilor/clientilor dumneavoastra".

Pagina despre noi - in constructie - Flexibilitatea reprezinta un element-cheie in stabilirea relatiei de colaborare cu clientii nostri. LOCAL VENDING va ofera intodeauna solutiiile de care a veti nevoie.
Echipamentele noastre se vor instala gratuit in locatiile dvs. in regim de comodat. In functie de estimarile legate de consum, vom selecta impreuna aparatele potrivite. Dumneavoastra veti plati doar produsele.
Puteti opta pentru varianta in care fiecare utilizator plateste pentru bautura sa, sau puteti subventiona total sau partial costul acestora. In functie de conditiile specifice fiecarui client, impreuna cu un reprezenant de-al nostru de vanzari veti agrea tipul de contract care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs.
Pretul bauturilor variaza in functie de brand-ul si sortimentul de cafea pe care il solicitati. In cazul automatelor vending pentru bauturi racoritoare si snacks-uri, pretul acestor produse se situaza la nivelul celor dintr-un mini-market.

 
 

SC LOCAL VENDING SRL este o companie comerciala ce are ca obiectiv principal de activitate distributia de bauturi calde, cafea si gustari prin intermediul automatelor de tip vending.

Aparatura noua, de ultima generatie, va satisface gusturile si nevoile si celui mai pretentios client.

 

Contact

DETALII CONTACT: razvan.botezatu@yahoo.com
Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 153, Rosu, Ilfov
Tel: 0724255526