Acest site este infiintat in cadrul finantarii nerambursabile din Programul OperaĊ£ional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013,
POSDRU 173/6.1/S/147891 pentru implementarea proiectului intitulat S.E.S. - Start in economie sociala.

"Impreuna cu dumneavoastra putem gasi cele mai bune variante de produse pentru a satisface nevoile angajatilor/clientilor dumneavoastra".

Ce trebuie sa stiti?

Nu-i asa ca niste sfaturi din partea unor profesionisti, v-ar putea fi de folos? Nu-i asa ca aveti nevoie de informatii relevante care sa va ajute in luarea unei decizii?
In cazul in care sunteti un client nou si nu sunteti familiarizat cu automatele de cafea (vending), inainte de a trece la achizitonarea unui pachet de servicii de acest tip, ar fi indicat sa alcatuiti o lista de intrebari cheie si criterii pe care sa le urmariti inainte de a lua o decizie. Altfel, este ca si cum ati merge la un supermarket fara lista de cumparaturi.
Daca credeti ca ati luat in considerare toate detaliile si dispuneti deja de toate informatiile, atunci nu mai este necesar sa parcurgeti aceasta sectiune a site-ului.
Totusi, suntem siguri ca doriti sa evitati sa comiteti vreo greaseala care poate costa scump si de aceea va oferim cateva informatii pe care ar trebui sa le luati in calcul.

- Sunt automatele de cafea (vending) sau expresoarele solutia potrivita pentru locatia mea? Aflati care sunt principalele avantaje ale acestui tip de serviciu

- Sunteti nemultumit de firma (operatorul) de automate vending cu care lucrati in prezent? Atunci, ar fi cazul sa optati pentru un serviciu mai bun. Aflati de ce Local Vending este cel mai potrivit partener pentru dumneavoastra.

- Sunteti nemultumiti de automatele pe care le utilizati in prezent? Se defecteaza prea des? Calitatea produselor pe care le consumati din acestea, lasa de dorit? Credeti ca echipa Local Vending va reusi sa rezolve aceste probleme? Noi credem ca da, fiindca avem toate raspunsurile la intrebarile dumneavoastra.


1. Sunt automatele de cafea (vending) potrivite pentru locatia mea?

Asa cum probabil stim cu totii, bucataria de la birou nu este intodeauna cel mai placut loc in care ai vrea sa-ti petreci pauza de masa. Asta pentru ca este un loc destul de aglomerat, in care de multe ori este dezordine si in care nu tot timpul avem acess la toate facilitatile. Toate aceste lucruri, pot genera situatii neplacute si discutii inutile intre persoanele care lucreaza in acel birou.
De aceea noi credem ca automatele de cafea (vending) reprezinta solutia ideala prin care eliminati timpul pierdut, reduceti costurile, evitati situatiile mai putin placute si contribuiti la gradul de confort si de satisfactie al angajatilor si vizitatorilor dumneavoastra.


2. Va doriti cele mai mici preturi pentru produsele livrate de automate?

Le puteti avea, insa calitatea acestora nu se va ridica la nivelul asteptarilor iar serviciile vor lasa de dorit.


3. Va doriti sa puteti servi o cafea de calitate premium, proaspat macinata?

O puteti servi, insa la un pret corespunzator. Totusi, in acest caz oferiti angajatilor si vizitatorilor dumneavoastra o satisfactie in plus.


4. Doriti sa serviti atat cafea de calitate premium dar si sa aveti posibilitatea de a alege dintr-o selectie variata de bauturi calde?

Acest lucru este posibil, dar va trebuie un automat performant care are nevoie de aprovizionare permanenta, intretinere si mentenanta.


5. Doriti ca pe langa automatul de cafea sa mai existe si un automat vending din care sa puteti cumpara sandwich-uri, snacks-uri, dulciuri sau bauturi racoritoare?

Il puteti avea chiar in locatia dumneavoastra, atunci cand doriti sa optati pentru o solutie vending completa.

Local Vending va ofera:

- cel mai bun echilibru intre calitate, eficienta, tehnologie si costuri;

- automate de cafea (vending) si expresoare de birou oferite gratuit, in regim de comodat;

- diferite sortimente de cafea si bauturi calde din care puteti alege;

- o paleta variata de produse de tip snack and food. Acum puteti avea produsele preferate livrate prin intermediul aparatelor aflate in locatia sau locatiile dumneavoastra;

- echipamente performante, fiabile si tehnologii de ultima generatie.


6. Sunteti nemultumit de firma (operatorul) de automate vending cu care lucrati in prezent?

Daca ati avut, sau inca mai aveti probleme poate ar fi bine sa le evitati pe viitor.
Ii vedeti pe agentii care aprovizioneaza aparatele sau pe tehnicieni prea des? Sau poate prea rar? Aveti impresia ca uneori mai mult va incurca in loc sa va ajute?
Vi s-au promis preturi mici, dar nu vi s-a explicat ca la aceste preturi veti primi produse de o calitate cel putin indoielnica?
Ati fost asigurati ca aparatele se vor aproviziona in mod constant, dar acum constatati ca acestea sunt mai mereu goale, in loc sa fie pline cu produse?
Vi s-au garantat interventii rapide in cazul unor defectiuni, dar uneori au fost si zile intregi in care automatele nu au functionat mai deloc, si ati observat ca se defecteaza sistematic?
Vazand toate acestea, desi initial vi se parea relativ ieftin, acum aveti sentimentul ca totusi platiti cam mult pentru niste servicii care lasa de dorit? Sau poate primiti prea putine din lucrurile care vi s-au promis?
Exista totusi o solutie pentru dumneavoastra! Echipa Local Vending este oricand dispusa sa va ajute sa rezolvati aceste problme!


7. Prea multe defectiuni si prea putine reparatii ?

Poate ca tehnicienii firmei cu care lucrati se deplaseaza in timp util la locatia dumneavoastra, dar poate nu dispun de uneltele, piesele si cunostiintele necesare pentru a remedia defectiunile aparute chiar de la prima interventie.
Tehnicienii Local Vending pot rezolva 95% din defectiuni chiar de la prima vizita fiindca au la ei tot ce le trebuie!


8. Aparatele se golesc prea des si se aprovizioneaza prea rar?

Acest lucru se intampla din cauza faptului ca multi nu acorda prea multa importanta identificarii echipamentului si a configuratiei corespunzatore cu specificul locatiei si cu obiceiurile de consum din locatia respectiva. Rezultatul? Produsele cele mai cautate se epuizeaza mult prea repede.
Local Vending dispune de o gama variata de echipamente care pot face fata cu sucess in orice conditii.


9. Costurile nu sunt chiar asa de mici precum credeati?

Poate nu vi s-au explicat toate detaliile si acum ati descoperit si alte costuri ascunse. Local Vending va asigura transparenta totala si va promite ca atat automatele de cafea cat si celelalte vor fi instalate gratuit in locatiile dumneavoastra, fara a se percepe costuri suplimentare. Dumneavoastra veti plati doar produsele pe care le consumati din aparate!


10. Sunteti nemultumiti de automatele pe care le utilizati in prezent?

Atunci, poate ca este timpul sa optati pentru niste automate noi, fiabile si usor de utilizat.
Automatele de cafea si bauturi calde sunt in principiu ca niste mici “uzine”compactate in niste carcase metalice. Cafeaua este macinata, o varietate de ingrediente sunt selectate, mixate si servite intr-un proces automatizat.
Cateodata abilitatea de a fi creativ atunci cand vine vorba de calitatea si cantitatea acestor ingrediente poate determina un cost mai scazut al bauturilor. Totusi exista riscul ca in urma acestui proces, calitatea produsului final sa aibe de suferit.
Automatele vending (snack & food) sunt mai putin complexe decat cele de cafea, ele avand rolul doar de a pastra produsele la temperaturi optime si de a le livra ori de cate ori este necesar.
Cu cat un aparat este mai complex, cu atat numarul de componente este mai mare si implicit se inmultesc si factorii de risc. Insa, daca sunteti ghinionisti si primiti aparate vechi care utilizaza tehnologii invechite, fiti convinsi ca probabilitatea de a se defecta este mult mai mare. Atunci veti realiza ca un tehnician va ajunge sa viziteze aparatele mai des decat o fac utilizatorii, lucru care este, evdient, inacceptabil.


11. Cafeaua are un gust sau un miros ciudat? Bauturile nu se pot bea?

Exista mai multe motive care pot determina o astfel de situatie (cafeaua si ingredientele nu sunt de calitate, apa folosita nu este cea corespunzatoare, automatul nu functioneaza la parametrii optimi etc.).
Local Vending va ofera cele mai bune ingrediente pentru a obtine bauturi de cea mai buna calitate.


12. Sandwich-urile din automatele vending par expirate? Sucurile si apa nu sunt reci? Ciocolata mai are putin si se topeste?

Automatele noastre vending dispun si de unitati de racire performante care asigura temperatura optima pentru pastrarea produselor, dar si de tehnologii de ultima generatie care nu permit livrarea produselor care au expirat sau care nu se afla la temperatura optima. In acelasi timp, echipa noastra de agenti operatori are grija sa aprovisioneze aparatele cu produse proaspete.
Local Vending va pune la dispozitie automate de cafea si automate vending de ultima generatie care pot asigura o calitate constanta a produselelor livrate.
Fie ca este vorba de automate de cafea si bauturi calde sau de automate vending de tip snack & food, va putem garanta ca acestea utilizeaza cele mai noi tehnologii si sunt probabil cele mai fiable echipamente existente pe piata.

 

 
 

SC LOCAL VENDING SRL este o companie comerciala ce are ca obiectiv principal de activitate distributia de bauturi calde, cafea si gustari prin intermediul automatelor de tip vending.

Aparatura noua, de ultima generatie, va satisface gusturile si nevoile si celui mai pretentios client.

 

Contact

DETALII CONTACT: razvan.botezatu@yahoo.com
Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 153, Rosu, Ilfov
Tel: 0724255526