Acest site este infiintat in cadrul finantarii nerambursabile din Programul OperaĊ£ional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013,
POSDRU 173/6.1/S/147891 pentru implementarea proiectului intitulat S.E.S. - Start in economie sociala.

"Impreuna cu dumneavoastra putem gasi cele mai bune variante de produse pentru a satisface nevoile angajatilor/clientilor dumneavoastra".

La fel ca in cazul cafelei si a bauturilor calde, noi ne dorim sa le oferim clientilor posibilitatea de a alege produsele pe care si le doresc, punandu-le la dispozitie o gama cat mai diversificata de produse. Fie ca este vorba de dulciuri, bauturi racoritoare, snacks-uri, salate, sau sandwich-uri noi suntem dispusi sa va oferim prin intermediul automatelor vending tot ce aveti nevoie. De asemenea, puteti opta pentru un meniu personalizat in functie de preferintele dumneavoastra.

Echipa noastra este mereu gata sa va asiste si sa va ajute cu sugestii pentru stabilirea meniului si sa se asigure ca automatele amplasate in locatiile dumneavoastra sunt aprovizionate in permanenta cu cele mai bune si mai proaspete produse.


 
 

SC LOCAL VENDING SRL este o companie comerciala ce are ca obiectiv principal de activitate distributia de bauturi calde, cafea si gustari prin intermediul automatelor de tip vending.

Aparatura noua, de ultima generatie, va satisface gusturile si nevoile si celui mai pretentios client.

 

Contact

DETALII CONTACT: razvan.botezatu@yahoo.com
Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 153, Rosu, Ilfov
Tel: 0724255526